Followers

Tuesday, March 29, 2016

Muqaddimah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Aku dah lama tak menulis, mungkin sebab aku kekurangan bakat dalam bidang penulisan.
Selalu bila aku nak mula menulis atau menaip sebuah tulisan, dengan idea yang pelbagai dalam kepala, bila aku mula ambil pen nak tulis satu perkataan je tapi lepas tu aku mesti terpaksa berhenti sebab idea hilang, terbang melayang entah ke mana.

Macam sekarang. Write, backspace, write, backspace, write again, backspace again, then I'm give up. Dan akhirnya, aku tak buat apa apa tulisan pun. Huhuhu. Jadi, memang aku rasa aku memang tak dak bakat dalam bidang penulisan.

P/S: Tulisan muqaddimah nih pun dah hampir 3 minggu aku try untuk tulis. Huhuhu.

Tapi sekarang, aku nak try tulis jugak walaupun rasa payah sangat sangat sebab selalu tak dak idea dan tulisan tunggang terbalik. Tu tak tambah lagi dengan typo. Walau apa pun, aku nak try dan kalau boleh tak mau give up dah. Jadi aku renovate balik blog nih, lebih kepada tulisan untuk diri aku sendiri. Macam diary tak diary gituh. Dan untuk hampa(kalau ada) yang nak baca.

Jadi, perkenalkan;

Nama aku Izatun Wardah.
Aku unofficially twenty.
Aku suka baca puisi, suka dengar sejarah, suka travel, suka awan, langit, angin. 
.
.
.
Dan aku kurang mahir dalam penulisan, harap boleh beri tunjuk ajar. *tunduk



Moga setiap apa yang aku tulis dapat memberi manfaat kepada diri aku dan orang lain yang membaca, in sha Allah. Moga-moga.
Jika ada keburukan, harap dijadikan sempadan dan janganlah dicontohi.
Itu sahaja. Terima kasih.

Uhibbukunna jami'an. Ilalliqok. 😍